APK keuring

Algemene Periodieke Keuring

Is uw auto toe aan de Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK? Laat dan uw auto keuren bij dé APK specialist, garage Jo-Jo.

De APK keuring is wettelijk verplicht. Tijdens de APK keuring wordt bekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Onze garage heet u daarvoor hartelijk welkom. Maak een afspraak en wij zullen u kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een eerlijke prijs van dienst zijn. Mogelijk zelfs “kostenloos “! wanneer u het combineert met een grote onderhouds beurt.

Meer over de APK

De overheid heeft de Algemene Periodieke Keuring ingevoerd om diverse zaken te controleren:is de auto nog verkeersveilig, voldoet hij aan de milieunormen en is alles goed geregistreerd?
De APK-keuring is een momentopname.

voor meer informatie www.rdw.nl 

Het label “goedgekeurd” is absoluut geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Goed, regelmatig onderhoud blijft noodzakelijk.

Waarom bij garage?

Wat wilt u van uw garagebedrijf? Vakmanschap, betrouwbaarheid, goede service en eerlijke tarieven. Dit is precies wat garage Jo-Jo biedt. Alle garages zijn RDW-erkend en BOVAG-lid en werken met uitstekend opgeleide en ervaren monteurs en beschikken over de modernste apparatuur. Bovendien geloven we  in ‘ouderwetse’ service. En mocht blijken dat een eventuele reparatie noodzakelijk is dan ontvangt u van ons altijd een prijsopgave vooraf!

Gratis keuren?

Indien u de keuring combineert met groot onderhoud, dan zullen we de keuring gratis uitvoeren! ( excl afmeld kosten en milieu meting)

Tips

Zorg dat uw auto op tijd is gekeurd.
Neem uw kentekenbewijs mee.
Bewaar het keuringsrapport goed; ook als uw auto is afgekeurd.
U moet het rapport bij u hebben tijdens het rijden!

garage zekerheden

Wij repareren nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming! Wij bellen altijd indien reparaties. En de koffie staat altijd klaar!

Leave a Reply