Banden

Als merk onafhankelijke bandenspecialist adviseert garage u graag over de juiste banden. Ons advies is merk onafhankelijk en dat maakt garage uniek. Het sleutelwoord is veiligheid, ze vormen immers het enige contact met de weg. Daarnaast moeten banden voldoen aan comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip.

garage biedt als merk onafhankelijk specialist u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, en huismerk. garage voert een zeer breed totaalpakket zomer- en winterbanden voor personenwagens, 4×4/SUV, bestelwagens en caravan/aanhangwagens en is gespecialiseerd in high performance banden. Uiteraard zijn alle bekende (A-) merken, waaronder Blackstone, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Goodyear, Maxxis Michelin, Pirelli, Sava, Viking en Vredestein direct uit voorraad leverbaar.

Banden energie label:

Sinds enige tijd wordt er een energie label gekoppeld, dit geeft een transparanter beeld over de kenmerken van een band!

Wij hebben de ervaring met diverse labels, en de ervaring vertelt dat de labels niet altijd overeen stemmen met de praktijk!

Het is verstandig alvorens helemaal blind te vertrouwen op een label, u goed te laten informeren m.b.t. de eigenschappen van een band.

Voor meer informatie: anwb

 

Uitlijnen.

Het uitlijnen van een auto na het vervangen van banden en of stuurdelen is even goed aan te raden. Een goede stuurhoek verhoogt voor uw het comfort met rijden en het weg gedrag van de auto. Nog een voordeel is de verminderde slijtage aan uw autobanden.┬áDenk verder aan dingen als een “rechte” stand van het stuurwiel.

Wij bij garage jojo , kunnen vooraf voor uw vertellen of uitlijnen wel of niet nodig is.

In alle gevallen kan u hier doorgaans op wachten onder het genot van een kop koffie.

Leave a Reply