Trekhaken

Trekhaak

Garage en Thule trekhaken, een trekhaak van kwaliteit!

Een ijzersterk koppel

Thule (voorheen Brink) produceert en levert verschillende soorten trekhaken. Thule is marktleider op het gebied van trekhaken en vrijetijdsproducten voor uw auto. Marktleider zijn ze niet voor niets. Door jarenlange productinnovatie is Thule de concurrentie vele kilometers voor gebleven. Thule staat voor de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Naast de vaste trekhaak heeft Thule de wegdraaibare en de afneembare trekhaak ontwikkeld. Zeer goede alternatieven, die u het gemak bieden van een trekhaak zonder daarvoor het fraaie uiterlijk van uw auto aan te tasten.

Wat betreft de bedrading is ook nog de mogelijkheid tussen 7 of 13 polig, laat u hier in ook adviseren mbt uw wensen. Een 13 polige haak is niet altijd nodig! En brengt onnodige kosten met zich mee.

Ook is het verstandig vooraf te informeren of uw trekhaak “ingeleerd” moet worden, dit omdat veel nieuwe auto’s over diverse computers beschikken en de trekhaak dus aangemeld moet worden op het netwerk in uw auto. Ook dit zijn wederom extra kosten.

Voor de beschikbaarheid en mogelijkheden voor uw auto, kan u ons uiteraard mailen!

 

Leave a Reply