Onderhoud en reparatie

Welkom bij Garage JoJo in Tilburg, uw betrouwbare partner voor reparatie en onderhoud!

Bij Garage JoJo werken ervaren vakmensen die deskundig zijn in alle automerken en beschikken over de juiste kennis en apparatuur om vrijwel elk auto-ongemak aan te pakken.

Of het nu gaat om regulier onderhoud of reparaties, ons team staat voor u klaar. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos de weg op kunt. Denk hierbij aan olieverversingen, remafstellingen en distributieriemvervangingen.

Ook voor nieuwe banden, uitlaten, accu’s en schokdempers bent u bij Garage JoJo aan het juiste adres.

Verschillende opties

Bij Garage Jo-Jo in Tilburg willen we graag meer duidelijkheid bieden over onderhoudsbeurten, gezien de variatie in prijzen en uitgevoerde werkzaamheden.

Vroeger bestonden onderhoudsbeurten vaak uit een grote of kleine beurt, maar tegenwoordig zijn er meer variaties, zoals beurt A, B of C, of beurt 1, 2, 3, afhankelijk van het automerk. Echter, voor veel consumenten blijft het onduidelijk wat deze beurten precies inhouden.

Daarom is het voor ons belangrijk om niet alleen een passend onderhoudsadvies te geven dat aansluit bij de auto, maar ook bij de individuele behoeften van de klant.

Elke bestuurder heeft immers andere wensen en rijgewoonten, of het nu gaat om veel kilometers maken, het gebruik van de auto voor boodschappen of als eerste auto voor een student. Deze informatie is essentieel bij het bepalen van het juiste onderhoud voor de auto, zodat het ook aansluit bij u als klant.

Lees hieronder meer informatie over de verschillende soorten onderhoudsbeurten die wij aanbieden. Deze zijn echter flexibel en kunnen altijd worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

De budget beurt

Onze budgetbeurt biedt een voordelige en eenvoudige manier van onderhoud. Het omvat het verversen van de motorolie met een geschikt oliefilter. Voor deze beurt wordt 4,5 liter 5W40 semi-synthetische motorolie gebruikt.

Houd er rekening mee dat er bij deze beurt geen uitgebreide inspectie van uw auto wordt uitgevoerd.

De kleine beurt      

Inclusief werkzaamheden uit de budget beurt.

Bij Garage JoJo in Tilburg bieden we een uitgebreide kleine onderhoudsbeurt aan voor uw auto. Deze service omvat een reeks controles en inspecties om ervoor te zorgen dat uw auto in optimale conditie blijft.

Tijdens de kleine beurt controleren we onder andere de verlichting, de accu, de schokdempers, de airco, en voeren we een visuele inspectie uit van de carrosserie, ophanging en remmen. Ook wordt de bandenspanning gecontroleerd, inclusief het reservewiel, en wordt het vriespunt van de koelvloeistof gecontroleerd. Daarnaast lezen we eventuele foutcodes uit het motor management uit en resetten we de service indicator indien mogelijk. Alle andere vloeistoffen worden bijgevuld indien nodig.

De grote beurt

Inclusief werkzaamheden uit de budget beurt en kleine beurt.

Bij Garage JoJo bieden we een uitgebreide grote onderhoudsbeurt aan voor uw auto. Deze service is specifiek afgestemd op de behoeften van uw voertuig en omvat een grondige inspectie en onderhoudsbeurt om ervoor te zorgen dat uw auto in optimale staat blijft presteren.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Controleren en afstelling van trommelremmen
  • Vervanging van bougies
  • Vervanging van alle filters.
  • Vulling van de banden met stikstof (op aanvraag)
  • Uitlezing van alle softwaresystemen (indien mogelijk)
  • APK keuring (tegen een gereduceerd tarief van €27,50 excl. btw).

De long-life beurt     

Inclusief werkzaamheden uit de budget beurt, kleine beurt en grote beurt.

Onze meest complete service omvat daarnaast:

  • Reiniging van de airco verdamper om nare geurtjes te elimineren
  • Verversing van de remvloeistof
  • Verversing van de koelvloeistof
  • Motor flush met hoogwaardige reinigingsproducten van Forté

Onderhoud op maat

Het is belangrijk op te merken dat onze genoemde ‘pakketten’ flexibel zijn en niet per definitie als advies moeten worden beschouwd.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onze budgetbeurt uit te breiden volgens uw wensen. Misschien overweegt u naast de budgetbeurt ook een remvloeistofverversing of een grote beurt met airco reiniging. Bij Auto Garage JoJo in Tilburg is dit allemaal mogelijk.

Kortom, laat u goed adviseren. Bij Auto Garage JoJo in Tilburg staan we klaar om u hierbij te helpen. Vertrouw op onze hoogwaardige service en ervaring voor een zorgeloze rijervaring.

Leave a Reply